Tradicionalna kvaliteta generacijamaTehnologija izrade drvenih kuća

Proizvodnja drvenih kućaU proizvodnji modernih drvenih kuća, kuće se proizvode direktno za kupca i prema njegovim individualnim željama. Upravo radi toga proizvodnja mora biti efikasna i prilagodljiva. Hirsiset proizvodnja ima kompjuterski regulirane strojeve koji omogućuju i dodatne kapacitete u vrhu proizvodne sezone. Svi strojevi proizvode dijelove prema kompjuterski izrađenim planovima projektanata.

MATERIJALI

MaterijaliSvi vidljivi dijelovi Hirsiset drvenih kuća izrađeni su od sporo rastućeg polarnog bora atraktivnog izgleda i iznimnih karakteristika.

Hirsiset kuće izrađene su od kvalitetnih sirovih materijala i ispunjavaju uvjete propisane od strane Hirsitaloteollisuus Ry (Unija proizvođača drvenih kuća).

Sve kuće zadovoljavaju standard kvalitete prema ISO 9001:2000.

BALVANI

Vrste balvanaPostoji veliki izbor dimenzija i vrsta balvana, npr. masivni balvani, pločasti, okrugli i pločasti-okrugli balvani.
Izbor balvana ovisi o više faktora:

  • Želite li da je vaša kuća topla i bez dodatne zidne izolacije? - U tom slučaju izbor pada na pločasti balvan. Vrsta balvana
  • Želite li dodatnu unutarnju ili vanjsku zidnu izolaciju? - Tada je vaš izbor masivni balvan od 95/120mm ili pločasti balvan od 95mm/q135mm.
  • Ukoliko želite da vaša kuća izgleda kao da je izgrađena od oblica, a iznutra običnim balvanima, izbor je D-balvan koji pruža mogućnost dodatne izolacije.

KUTNI SPOJEVI

Kutni spojU prošlosti, samim pogledom u spojeve kuteva moglo se vidjeti je li graditelj profesionalni stolar ili samo graditelj štagljeva. Iskusni profesionalci izradili su tzv. zatvorene kutne spojeve koji čvrsto povezuju balvane, a uz to izgledaju i vrlo dekorativno. U današnje vrijeme vrlo lako je primijetiti samim pogledom na kuteve, koristi li tvornica moderne tehnike izrade. Hirsiset je investirao u razvoj proizvoda, a posebice kutnih spojeva, koji ne samo da su najčvršći na tržištu već i vrlo dekorativni.

Vrsta kutnog spojaU proizvodnji postoje 2 vrste kutnih spojeva:

  1. Tradicionalni kut, koji je najpopularniji u strojnoj proizvodnji drvenih kuća
  2. Kut -lastavičji rep - koji imitira tradicionalne, ručno izrađene kuteve.

PROJEKTIRANJE

Projektiranje drvenih kuća obavlja se kompjuterski, a svaki projekt individualno se prilagođava željama klijenata. Cijela proizvodnja kompjuterski je povezana i svi dijelovi izrađuju se prema željama kupaca.

LOGISTIKA

TransportSvi dijelovi kuće prevoze se u posebno zaštićenim paketima kako bi bili dostavljeni na odredište neoštećeni i čisti.
Kuća se dostavlja u dva dijela kako bi se u potpunosti očuvala u transportu; prvi dio - vanjski dio kuće i krovište, a drugi dio - unutrašnji dijelovi.

Za prikaz bannera potreban je Flash player Hirsiset drvene kuće Luxury Chalets - luksuzne drvene ville za odmor u Gorskom kotaru Snow Tubby staza u Kupjaku!