Zdrava odluka za zdravi život!Garancija i kvaliteta

ihana1 (5).jpg

Dugovječnost drvenih kuća dokazuje se korištenjem kroz mnoge generacije, a ovisi o sljedećim uvjetima:

Pažljivo odabran, zdrav, originalan polarni bor iz finskih šuma. Drvo sporo raste pod idealnim uvjetima - zdravim hranidbenim sastojcima i čistom zraku. Među značajnim karakteristikama izdvajamo vrlo čvrste godove drva te vrlo ravan rast.

Potpuno osušeno deblo, statički zahtjevi, dužina zidova između potpornih zidova i stropa, odnos debljine zidova prema njihovoj visini, spojevi greda i otvori koji se grade prema veličini sobe.

Izvedba spojeva između blokova greda, kutni spojevi, integracija zidova i stropa nije toliko važna za strukturnu stabilnost već za prozračnost i tehničke zahtjeve građevine. To se odnosi i na toplisku i zvučnu izolaciju, zaštitu od vlage, požara te samu zaštitu drveta.

Vertikalno i horizontalno skupljanje apsorbirano je kroz odstupanje spojeva koji omogućuju međusobno klizanje elemenata.

Velika nadstrešnica je vrlo važan preduvjet zaštite drva.

Drvo za gradnju pažljivo je odabrano pod nadzorom profesionalnih konzultanata, dok planiranje i proizvodnju vrše stručnjaci.

Sve u svemu, drvena kuća zdrava je odluka za sve generacije!

 


 

Hirsiset kuće izrađene su od kvalitetnih sirovih materijala i ispunjavaju uvjete propisane od strane Hirsitaloteollisuus Ry (Unija proizvođača drvenih kuća).

Sve kuće zadovoljavaju standard kvalitete prema ISO 9001:2000.

 

Vezani dokumenti:

Za prikaz bannera potreban je Flash player Hirsiset drvene kuće Luxury Chalets - luksuzne drvene ville za odmor u Gorskom kotaru Snow Tubby staza u Kupjaku!