Prvoklasne finske kućeO finskim kućama

ihana1 (2).jpg

Rezidencijalne drvene kuće već su stoljećima nastambe u ruralnim sredinama. S vremenom se pojavila potreba za kućama sa boljom izolacijom topline, zvuka, zaštitom od vlage, očuvanjem drveta te zaštitom od požara. Kao posljedica toga tradicionalne jednoslojne zidne konstrukcije su izmijenjene. Razvojem i poboljšanjem tehnika i kvalitete gradnje ove drvene kuće izlaze iz okvira ruralnih, planinskih područja te postaju zamjena za kuće konvencionalne gradnje.

Superiorna kvaliteta drva osigurana je iznimno surovom klimom i jako sporim rastom šuma dalekog sjevera Europe. Kako bi se osiguralo zatvaranje ekološkog ciklusa, šume četinjača na sjeveru su pod stalnom kontrolom. Prekrasne finske kuće u drvu su konstruirane od ovog čarobnog materijala (bor i smreka) u modernom zdanju, što je osigurano inovativnim postrojenjima i software-ima prilagođenim proizvodnji.

Kuće se isporučuju u paletama i sadrže sve nosive zidove kako u eksterijeru tako i u interijeru, drvene panele za pregradne zidove, vrata i prozore sa izo-staklima, unutrašnje stubište u drvu, strukturu krova u drvu, podove i plafone u drvu sa završnim ukrasnim letvama kao i podove za vanjsku terasu i balkone, ograde u prostoru i na terasama u drvu, metalne dijelove za vezivanje – sidrenje kuće i krovišta kao i potrebitu vijčanu robu – materijal za pričvršćivanje.

U cijenu nije uračunato: prijevoz, iskrcaj, dizalica, temeljenje objekta, dimovodi, izolacijske vune, krovni pokrov (šindra ili crijep), elektroinstalacija, termo i hidraulična instalacija sa sanitarijama, kao i montaža objekta.

KuismaIzaberite svoju drvenu kuću iz snova iz kataloga po standardima ISO 9001-2000 ili ćemo izraditi projekti po Vašoj mjeri.

Kuću možemo proizvesti prema Vašim projektima, ili prema sto i više već realiziranih projekata koji se mogu korigirati pod uvjetom da se ne ugroze tehničke karakteristike strukture, i to do 350 četvornih metara tlocrta objekta.

Za prikaz bannera potreban je Flash player Hirsiset drvene kuće Luxury Chalets - luksuzne drvene ville za odmor u Gorskom kotaru Snow Tubby staza u Kupjaku!